Over ons

Wie wij zijn

In de wijk gebeurt het

Wekelijks zien we weer nieuwe gezichten binnenkomen in ons mooie Gemeenschapshuis. Daar zijn we trots op en we vinden het mooi om te zien dat wijkgenoten ons weten te vinden. 

Op variërende openingstijden zijn onze deuren vaak geopend om binnen te lopen. Of je nu even langs komt, meedoet aan een evenement of gewoon aan de bar wilt aanschuiven. Voel je thuis bij Gemeenschapshuis Genderdal!

Een plek om samen te komen

Wekelijks zijn er verschillende evenementen die onze vrijwilligers mogelijk maken. Heb jij een goed idee of wil je een activiteit voorstellen? Schroom je niet en laat het ons weten ! We denken graag met je mee. 

Nog niet iedereen kent ons Gemeenschapshuis. Daar hebben we jullie als bekenden van Genderdal voor nodig. We staan open voor nieuwe connecties !

Contactpersonen:
Voorzitter: Jan Cuperus
Secretaris, Verhuur, Vrijwilligers: Johan Bekema
Penningmeester: Joost Mueters

Voorzitter

Algemene vragen

Secretaris

Vrijwilligerszaken

Verhuur

Verhuurzaken

Penningmeester

Financiën

Voorzitter

Contactpersoon: Algemene vragen

verhuurzaken

Contactpersoon: Verhuurzaken

Secretaris

Contactpersoon: Vrijwilligerszaken

Penningmeester

Achtergrond: Studie- en huiswerkbegeleider (klik hier voor meer info)
Contactpersoon: Financiën

Professioneel

Met de nieuwe ontwikkelingen zorgen we er stap voor stap voor dat het gemeenschapshuis een aangename plek wordt om te ontspannen en te werken. Denk hierbij aan een nieuw kassasysteem tot aan de geluidsinstallaties en internetverbindingen.

Mensgericht

We zijn een prettig team. Daarom vinden wij het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt en de ruimte krijgt om zichzelf te zijn. Met dat als doel is een breed activiteiten aanbod een belangrijk speerpunt voor ons om verschillende doelgroepen te betrekken vanuit de wijk Genderdal.

Open voor input

Iedereen mag bij ons zichzelf zijn en daar hoort natuurlijk een fijne sfeer en omgeving bij. Mocht je iets zien dat aangepakt moet worden of tips hebben om te verbeteren laat het ons dan vooral weten. Wij denken graag met jullie mee. 

Laten we samen een mooie plek creëren

Neem via de onderstaande knop contact met ons op. 

Wij werken graag samen!

Eindhoven Doet informeert, adviseert, ondersteunt en faciliteert organisaties die werken met vrijwilligers. Eindhoven Doet werkt op deze manier aan het versterken van vrijwillige inzet in Eindhoven, want vrijwillige inzet zorgt voor een stad waarin je fijn kunt leven en iedereen mee kan doen.